Malgré Tout er Europas gratis digitale hestemedie. Vi bevæger os på en række digitale platforme, hvor vi når ud til over 100.000 unikke læsere hver måned.

MALGRÉ TOUT ER EUROPAS DIGITALE, INNOVATIVE OG GRATIS MEDIE FOR RYTTERE OG MENNESKER, DER HAR HESTESPORTEN SOM PASSION ELLER LEVEVEJ 

Vi kan eksponere dine digitale budskaber over for en veldefineret og købestærk målgruppe med over 100.000 månedlige læsere, der bruger vores gratis medieplatform hver måned.

Det er til enhver tid muligt at ændre i din pakkeløsning. Ring til os og få en snak om, hvad din virksomhed har behov for.

SKAL VI VÆRE PARTNERE?
TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS

Vores platforme
Vores læsere
Vi er Malgré Tout
Instagram
Målgruppe
malgretout.dk
Målgruppe
Facebook
Målgruppe
Vi søger altid at skabe en unik brugeroplevelse for vores læsere. Det gælder både når brugeren navigerer rundt på vores website, på vores SoMe-platforme, samt i vores trykte og digitale magasiner. Alt skal være dynamisk og en fryd for øjet at interagere med. Malgré Tout har digital DNA og tror på, at det er fremtiden i mediebranchen.
Siden 2015 har vi opbygget et digitalt medie, der rammer en særdeles attraktiv målgruppe. Denne målgruppe består primært af købedygtige og fællesskabsorienterede kvinder i alderen 35-44 år. De er passionerede, engagerede og aktive omkring deres liv med heste og ridesport.
I 2021 har vi tilføjet et trykt magasin til Malgré Tout familien.

Malgré Tout er fransk og betyder "på trods af alt", hvilket knytter sig direkte til vores mission: At reflektere virkeligheden i rideuniverset på tværs af de europæiske grænser. At være omkring heste med alt, hvad der følger med - frustrationer såvel som glæde - er i centrum af vores fokus. Det er derfor vi hedder Malgré Tout. 

Malgré Tout er engageret i alt, hvor virkeligheden møder hesteliv. Vi støtter og inspirerer hesteentusiaster i en foranderlig verden, så vi holder vores læsere orienteret om, hvad det vil sige at være hesteelsker anno 2023. Vores medie ønsker at bidrage til mangfoldighed og skal derfor være et samlingspunkt for hesteentusiaster på tværs af køn, alder og nationale grænser. 

Siden 2015 har vi bygget vores medie, der når ud til en meget attraktiv målgruppe med stærk købekraft. Malgré Tout Media er et troværdigt og uundværligt medie, fordi vi ikke er bange for at vise bagsiden af medaljen eller gå tæt på svære emner.