Malgré Tout er Europas gratis digitale hestemedie. Vi bevæger os på en række digitale platforme, hvor vi når ud til over 100.000 unikke læsere hver måned.

MALGRÉ TOUT ER EUROPAS DIGITALE, INNOVATIVE OG GRATIS MEDIE FOR RYTTERE OG MENNESKER, DER HAR HESTESPORTEN SOM PASSION ELLER LEVEVEJ 

Vi kan eksponere dine digitale budskaber over for en veldefineret og købestærk målgruppe med over 100.000 månedlige læsere, der bruger vores gratis medieplatform hver måned.

malgretout.dk
Målgruppe

Hos Malgré Tout er engageret i alt der handler om heste. Det er vores mission at gøre det nemt for vores læsere, at få et overblik over alt de skal vide om livet med hest, uanset om det er eliteryttere eller nybegyndere.

Vi prioriterer mangfoldighed højt, både internt og eksternt. Vi mener, at aktiv dialog om aktuelle problemstillinger er med til at styrke hestevelfærden og -sporten. Livet med heste i centrum er vi fælles om.

Siden 2015 har vi opbygget et digitalt medie, der rammer en særdeles attraktiv målgruppe. Denne målgruppe består primært af købedygtige og fællesskabsorienterede kvinder i alderen 35-44 år. De er passionerede, engagerede og aktive omkring deres liv med heste og ridesport.
I 2021 har vi tilføjet et trykt magasin til Malgré Tout familien.
Vi søger altid at skabe en unik brugeroplevelse for vores læsere. Det gælder både når brugeren navigerer rundt på vores website, på vores SoMe-platforme, samt i vores trykte og digitale magasiner. Alt skal være dynamisk og en fryd for øjet at interagere med. Malgré Tout har digital DNA og tror på, at det er fremtiden i mediebranchen.
Facebook
Målgruppe
Instagram
Målgruppe
Vi er Malgré Tout
Vores læsere
Vores platforme

SKAL VI VÆRE PARTNERE?
TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS

Det er til enhver tid muligt at ændre i din pakkeløsning. Ring til os og få en snak om, hvad din virksomhed har behov for.